eco cool Daikin-Streamer-tehnologija

Daikin Streamer tehnologija

Daikin Streamer tehnologija i koronavirus

Daikin potvrđuje učinkovitost svoje patentirane Streamer tehnologije koja nakon 3 sata zračenja virusa uspješno deaktivira više od 99,9% novog koronavirusa (SARS-CoV-2).

Studiju je provela tvrtka Daikin Industries Ltd u suradnji s Odjelom za biomedicinske znanosti Sveučilišta u Tokiju i znanstvenicima s Odjela za mikrobiologiju Sveučilišta Okayama.

Rezultati eksperimenta

Istraživački tim proveo je eksperiment u kojem su virusi ozračeni Daikin Flash Streamer tehnologijom u trajanju od 3 sata.

Rezultati ovog eksperimenta pokazali su da:

  • Flash Streamer deaktivira 93,65% koronavirusa (SARS-CoV-2) nakon 1 sata ozračenja
  • Flash Streamer deaktivira 99,97% koronavirusa (SARS-CoV-2) nakon 3 sata ozračenja
Izvor: „Izvješće o studiji o učinku deaktivacije Daikin Streamera (generatora iona plazme) na SARS-CoV-2”, pod vodstvom prof. Shigeru Morikawa, Department of Veterinary Medicine, Microbiology Course, Okayama University of Science
Grafikon preživljavanja virusa covid19

Opisana testiranja odnose se isključivo na patentiranu Daikin Streamer tehnologiju. Učinci proizvoda opremljenih Streamer tehnologijom ili učinci u stvarnom okruženju mogu se razlikovati. Za više informacija o proizvodima tvrtke Daikin koji uključuju Streamer tehnologiju, pogledajte relevantne podatke o proizvodu.

Više o Flash Streamer tehnologiji

Daikin je 2004. godine razvio Streamer tehnologiju za oksidacijsku razgradnju štetnih tvari.

Električno pražnjenje Daikin Streamera sadrži inovativnu tehnologiju pročišćavanja zraka koja konstantno generira elektrone velike brzine. Streamer uništava viruse, bakterije, plijesni, alergene i opasne kemijske tvari na način da razgrađuje njihove površinske proteine, koji se zatim uništavaju oksidacijom. Nakon toga Streamer ih razgrađuje na sigurne atome dušika i kisika te molekule vode.

Jedinstvenost Daikin Streamer tehnologije je u oksidacijskoj razgradnji koja je mnogo veća od konvencionalnih generatora plazme.

Proizvodi s Daikin streamer tehnologijom:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)