Košarica

Akcija!

Sinclair Spectrum Serija ASH-18BIS/B Crni panel

kn8.736,00 kn7.999,00

Tehničke karakteristike

Kapacitet Hlađenje / Grijanje 5,3 (1,3–6,6) / 5,6 (1,2–6,8) kW
Napajanje Na vanjskoj jedinici 220 – 240 / 1 / 50 V / Ph / Hz
Ulazna snaga Hlađenje / Grijanje 1,55 / 1,43 kW
Maks. ulazna snaga Hlađenje / Grijanje 2,6 kW
Jakost struje Hlađenje / Grijanje 6,9 / 6,3 A
Maks. struja Hlađenje / Grijanje 10,9 A
Energetski razred Hlađenje / Grijanje (A, W, C) A++ / (A+, A+++, A)
Pdesign Hlađenje / Grijanje 5,3 / 4,5 kW
SEER / SCOP 7,6 / 4,1 W / W
Protok zraka Unutarnja jedinica 850 / 750 / 610 / 520 m3 / h
Protok zraka Vanjska jedinica 3200 m3 / h
Razina buke na 1 m Unutarnja jedinica 49 / 45 / 43 / 41 / 39 / 37 / 34 dB (A)
Razina buke na 1 m Vanjska jedinica 57 dB (A)
Razina buke Unutarnja jedinica 58 / 55 / 53 / 51 / 49 / 47 / 44 dB(A)
Razina buke Vanjska jedinica 65 dB(A)
Snaga odvlaživanja 1,8 l / h
Rashladno sredstvo / količina / eq. CO2 R32 / 1,0 / 0,67 type / kg / t
Dodatno rashladno sredstvo 16 g / m
Cijevi – tekućina Promjer 1/4 / 6 inch / mm
Cijevi – plin Promjer 1/2 / 12 inch / mm
Prethodno napunjen rashladnim sredstvom prema duljini cijevi 5 m
Min. / Maks. dužina cijevi 3 / 25 m
Maks. visinka razlika 10 m
Dimenzije (š x v x d) Unutarnja jedinica 996 × 301 × 225 mm
Dimenzije (š x v x d) Vanjska jedinica 965 x 700 x 396 mm
Dimenzije paketa (š x v x d) Unutarnja jedinica 1060 x 380 x 322 mm
Dimenzije paketa (š x v x d) Vanjska jedinica 1029 x 458 x 750 mm
Volumen pakovanja Unutarnja jedinica 0,130 m3
Volumen pakovanja Vanjska jedinica 0,353 m3
Težina netto / brutto Unutarnja jedinica 13,5 / 16,5 kg
Težina netto / brutto Vanjska jedinica 45,0 / 49,5 kg
Raspon namještenih temperatura 16 ~ 30 °C
Raspon radnih temperatura Hlađenje -15 ~ 43 °C
Raspon radnih temperatura Grijanje – 22 ~ 24 °C

Opis

Sinclair Spectrum ASH-18BIS/B Crni panel

Proizvodi serije SPECTRUM će vas osvojiti svojim jedinstvenim dizajnom.

Uređaji ove serije standardno dolaze s ugrađenim WiFi modulom i odlikuju se niskom razinom buke.

Ove jedinice koriste ekološko rashladno sredstvo R32 koje značajno smanjuje negativan utjecaj na okoliš i zahvaljujući funkciji Soft start ne opterećuju električnu mrežu kod uključivanja.

Jedinice SPECTRUM su dostupne u dvije varijante boje – crnoj i bijeloj.

Zahvaljujući tome jedinice su uklopljive u svaki stil interijera.

 • Energetska klasa A+++ / A++
 • Snaga hlađenja 5,3 kW
 • Snaga grijanja 5,6 kW
 • Odvod kondenzata u oba smjera
 • Kretanje lamela u horizontalnom i vertikalnom smjeru
 • Skriveni zaslon
 • 7 brzina vrtnje ventilatora
 • Soft start
 • Jamstveni rok 3 godine
 • Novo ekološko rashladno sredstvo R32
 • Wifi modul kao standardna oprema
 • Filtar sa sadržajem katehina SAF-OPWC4 i aktivnog ugljena SAF-OPWA4 kao standardna oprema
 • Generator hladne plazme
 • Opcionalan zidni upravljač SWC-02 s tjednim tajmerom

Oprema koja se koristi za Sinclair Spectrum ASH-18BIS/B Crni panel

SAF-OPWA4

Filter s aktivnim ugljenom

Aktivni ugljen izvrstan je apsorbent dvostruke sposobnosti apsorpcije: fizičke i kemijske, kako iz zraka tako i iz tekućina. U vrlo kratkom vremenskom periodu (tijekom kratkog rada) apsorbira štetne plinove, npr. benzen, formaldehid i amonijak.

Standardna oprema za zidne jedinice

Moguće naručiti kao rezervni dio

SAF-OPWB4

Biološki antibakterijski filter

Ovaj filter je odličan materijal za sterilizaciju i pročišćavanje prašine. Pri prolasku zraka kroz filter, prašina i bakterije ostanu na površini filtera koji je bio-baktericidni. U slučaju hvatanja mikroba, bio-baktericidni sloj narušava njegov metabolizam i usporava njegov rast. Učinak razaranja Escherichia Coli i Staphylococcus aureus je veći od 95%.

Neobavezana oprema za zidne jedinice

Moguće naručiti kao rezervni dio

SAF-OPWC4

Filter sa katehinom

Katehin je ekstrakt iz zelenog čaja, koji se zbog svog oksidacijskog i sterilizacijskog učinka dodaje u filtere. Aktivni enzimi stvaraju aromatsku jezgru, koja apsorbira mirise i štetne tvari iz zraka. Katehinski filter učinkovito i dugoročno zadržava i sterilizira čestice prašine. Njegov antibakterijski učinak neutralizira više od 95% bakterija, npr. Escherichiu Coli i Staphylococcus aureus.

Standardna oprema za zidne jedinice

Moguće naručiti kao rezervni dio

SAF-OPWK4

Katalitički filter

Materijal ovog filtera je PU poliuretan višestrukih katalizatorskih vlakana. Učinkovito hvata i uklanja formaldehid i druge hlapljive organske spojeve (VOC), kao i štetne plinove i mirise. Katalitički filtar može dosegnuti omjer uklanjanje formaldehida 92.9% u roku od 2,5 sata.

Neobavezana oprema za zidne jedinice

Moguće naručiti kao rezervni dio

SAF-OPWM4

Filtar protiv grinja

Pomoću ovog filtra možete iz zraka ukloniti čak 90 % grinja. Filtar je prikladan posebno za osobe koje pate od alergija u astme.

Standardna oprema za zidne jedinice

Moguće naručiti kao rezervni dio

SAF-OPWP4

Fotokatalitički filter

Fotokatalitički filter reducira neugodne mirise i bakterije uzročnike bolesti djelovanjem svog ultraljubičastog svjetla. Na taj način učinkovito čisti zrak, a istovremeno održava njegovu svježinu. Titan TiO2 koji se nalazi u tom filteru ima snažan fotokatalitički efekt, a istovremeno je ekološki prihvatljiv. Odstranjuje iz zraka više od 90% octene kiseline, formaldehida, amonijaka i odstranjuje više od 70% obnovljivih štetnih tvari.

Neobavezana oprema za zidne jedinice

Moguće naručiti kao rezervni dio

SAF-OPWS4

Filter s ionima srebra

Filter, čija je površina presvučena srebrom, je potpuno nova vrsta učinkovitih sterilizacijskih proizvoda. Ioni srebra su bezbojni i bez mirisa i nemaju negativne učinke kao što su iritacija, onečišćenje ili nepostojanost. Ioni se nakon sterilizacije sami obnavljaju, zato imaju dug vijek trajanja i učinkovito sprečavaju razmnožavanje bakterija. Osim neosporne prednosti dugog trajanja sterilizacije, ovaj posrebreni filter je i štedljiv za životni prostor i potpuno siguran. Visoko je učinkovit, uništava više od 99% bakterija. Ioni srebra na sebe vežu bakterije i mikroorganizme, prolaze kroz njihovu staničnu membranu i sprečavaju razmnožavanje bakterija. Narušava strukturu DNA bakterija i mikroorganizama, čime uzrokuje gubitak sposobnosti razmnožavanja bakterija.

Neobavezana oprema za zidne jedinice

Moguće naručiti kao rezervni dio

SWC-02

Zidni upravljač

Ovaj opcionalni kabelski upravljač može se priključiti na unutarnje jedinice serije FOCUS, FOCUS PLUS, SPECTRUM, SPECTRUM PLUS, MULTI VARIABLE i na KONZOLNE jedinice. Pomoću upravljača možete podesiti dnevni i tjedni tajmer, dvotjedni program, zaključati pojedine funkcije ili tipke.

Za upravljač potrebno je naknadno naručiti komunikacijski kabel SC-H01 ili SC-CDF. Za zidne ili konzolne jedinice naručite SC-H01. Za kasetne, kanalske ili podstropne parapetne jedinice serije Multi Variable naručite SC-CDF

XK19

Zidni upravljač

Ovaj zidni upravljač može biti priključen na unutarnje jedinice serije MULTI VARIABLE, FOCUS, FOCUS PLUS, SPECTRUM, SPECTRUM PLUS, R410A SPLIT KONZOLE i na kazetne, kanalske i podžbukne-parapetne serije MULTI COMBI. Pomoću daljinskog upravljača možete birati funkcije spavanja, ekonomski režim ili tajmer za uključivanje i isključivanje jedinice. Upravljač omogućuje blokiranje pojedinih funkcija ili tipki. Zahvaljujući funkciji prikazivanja poruka o greškama upravljač omogućuje jednostavnije dijagnosticiranje kvarova. Dalje se može iskoristiti kod priključenja centralnog upravljača.

Za upravljač potrebno je naknadno naručiti komunikacijski kabel SC-H01 ili SC-CDF. Za zidne ili konzolne jedinice naručite SC-H01. Za kasetne, kanalske ili podstropne parapetne jedinice serije Multi Variable naručite SC-CDF.

SCC-16

Centralni upravljač

Centralni upravljač omogućuje istovremeno upravljanje čak 16 unutarnjih jedinica i podešavanje tjednog tajmera uključivanja i isključivanja. Centralni upravljač se može priključiti na seriju UNI SPLIT (povezivanje putem Modbus sučelja SMG-01 – na svaku unutarnju jedinicu potrebno je priključiti jedan SMG-01) ili se može priključiti putem zidnog upravljača SWC-02 ili XK19 i komunikacijskog kabela SCC-16k na proizvode serije MULTI VARIABLE, R32 zidne split klima uređaje ili konzolne jedinice split-izvedbe (na svaku unutarnju jedinicu potrebno je priključiti jedan upravljač SWC-02 ili XK19, kablove SCC-16k naručite u količini N+1, gdje N je broj unutarnjih jedinica).

SCC-36

Centralni upravljač

 • Dizajnirani centralni upravljač s dodirnim zaslonom
 • Omogućuje grupno upravljanje čak 36 unutarnjih jedinica
 • Korisničko sučelje za komforno upravljanje
 • Tjedni tajmer
 • Mogućnost upravljanja jedinicama pojedinačno, u grupama ili istovremeno upravljanje svim jedinicama

Mogućnost priključenja na proizvode serije UNI SPLIT (povezivanje putem Modbus sučelja SMG-01 – na svaku unutarnju jedinicu potrebno je priključiti jedan SMG-01) ili putem zidnog upravljača SWC-02 i komunikacijskog kabela SCC-36k na proizvode serije MULTI VARIABLE na R32 zidne split klima uređaje ili konzolne jedinice split-izvedbe (na svaku unutarnju jedinicu potrebno je priključiti jedan upravljač SWC-02 i dva kabela SCC-36k).

G2S

GSM modul

Služi za upravljanje jedinica klimatizacijskih uređaja tipa SINCLAIR putem Vašeg mobilnog telefona. Za komunikaciju s klimatizacijskim uređajem, modul koristi IR prijenos, zato ga nije potrebno priključivati na sami uređaj. Ponaša se kao drugi daljinski upravljač. Modul je opremljen dvjema odašiljačkim IR diodama, signalnom diodom, otvorom za SIM karticu, konektorom za priključak napojnog kabla i za priključak na USB port računala.

SAI-01

Alarm Interface

SAI-01 SINCLAIR Alarm Interface je vanjski modul sa samostalnim napajanjem koji se može spojiti na komunikacijsku liniju svih zidnih klima uređaja split (podijeljene) izvedbe i služi za indikaciju stanja klima uređaja i indikaciju kvarova. Opremljen je s 3 sklopna releja čije se uključivanje može podesiti pomoću spojnih mostića. Ovaj se modul može, primjerice, upotrijebiti za uključivanje rezervnog izvora hladnoće.

Montaža klima uređaja Sinclair Spectrum serija ASH-18BIS/B Crni panel dostupna je na području Splita i okolice.

Pošaljite upit:

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sinclair Spectrum Serija ASH-18BIS/B Crni panel”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vam se također svidjeti…