mitsubishi electric klima uređaji

Mitsubishi Electric klima uređaji

Mitsubishi Electric je svjetski lider u klimatizacijskim sustavima za stambenu, komercijalnu i industrijsku upotrebu.

Naši napori da učinimo život u zatvorenom ugodnijim započeli smo 1921. godine uvođenjem električnog ventilatora.

Izazov stvaranja klimatizacijskih sustava koji odgovaraju japanskim širokim klimatskim uvjetima doveo nas je do razvoja nevjerojatno sofisticiranih, ali robusnih strojeva i sustava koji mogu podnijeti razne stalne upotrebe u gotovo svim uvjetima na zemlji. I to tiho, energetski učinkovito i uz minimalan negativan utjecaj na okoliš.

Inverter tehnologija

Mitsubishi Electric klima uređaji osiguravaju vrhunske performanse, uključujući optimalnu kontrolu radne frekvencije. Kao rezultat toga, u svim rasponima grijanja / hlađenja primjenjuje se optimalna snaga i postiže se maksimalna udobnost uz minimalnu potrošnju energije. Brz, udoban rad i nevjerojatno niski troškovi rada – To je obećanje tvrtke Mitsubishi Electric.

Kako rade

Pretvarači elektronički kontroliraju električni napon, struju i frekvenciju električnih uređaja poput motora kompresora u klima uređaju. Primaju informacije od senzora koji nadgledaju radne uvjete i podešavaju brzinu okretaja kompresora, koji izravno regulira izlaz klima uređaja. Optimalna kontrola radne frekvencije rezultira uklanjanjem potrošnje prekomjerne električne energije i pružanjem najudobnijeg sobnog okruženja.

Ekonomsko poslovanje

Impresivno niski operativni troškovi ključna su prednost inverterskih klima uređaja. Kombinirali smo napredne inverterske tehnologije s vrhunskom elektronikom i mehaničkim tehnologijama kako bismo postigli sinergijski učinak koji omogućuje poboljšanje učinkovitosti rada grijanja / hlađenja. Rezultat su bolje performanse i manja potrošnja energije.

Istinska Udobnost

Jednostavna usporedba upravljanja radom klima uređaja s pretvaračem i bez njega.

Ušteda energije

Visoke razine troškovnih performansi i uštede energije, štiteći ulaganja korisnika tijekom životnog ciklusa proizvoda …

Klima uređaj koji štedi energiju atraktivan je sa stajališta vlasnika jer se pretvara u niže mjesečne račune za struju. Atraktivan je i sa stajališta društva. Kada se koristi u masovnim razmjerima, to znači uštedu energije i manje štetan utjecaj na planet.

DC omotač istosmjernog motora

Mitsubishi Electric razvio je jedinstveni motor, nazvan “Poki-Poki Motor” u Japanu, koji se proizvodi tehnikom zajedničkog lappinga. Ovaj inovativni motor radi na temelju velike gustoće, velike magnetske sile, što dovodi do izuzetno visoke učinkovitosti i pouzdanosti.

Poki-Poki Motor

Mitsubishi Electric klima uređaji

Povoljne usluge dostupne na području Splita i šire okolice, uključujući i otoke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *