Midea klima uređaji

Midea klima uređaji oduševit će Vas svojim izgledom i preformansama.

Midea je na sajmu Climatización & Refrigeración u Madridu predstavila svoj novi split sistem koji kombinira brzo rashlađivanje s jednolikom distribucijom zraka bez puhanja.

Midea Breezeless model sadrži TwinFlap ispuh zraka s čak 7928 minijaturnih rupica za postizanje ravnomjerne disperzije hladnog zraka. Osim toga, sadrži ispuhe zraka sa strane – ovi ispusi u obliku slova S posebno su dizajnirani kako bi u suradnji s prednjim ispuhom usavršili disperziju zraka za maksimalnu udobnost.


INVERTER QUATTRO TEHNOLOGIJA

SNAŽNO GRIJANJE ili HLAĐENJE za 30 sekundi.

Midea klima uređaj s quattro inverterom, primjenjuje tehnologiju pokretanja visoke frekvencije kako bi generirao snažan protok hladnog / toplog zraka u vrlo kratkom vremenu, a u svrhu Vaše trenutne udobnosti.

RAD U EKSTREMNIM UVIJETIMA

GRIJANJE -25°C

Midea quattro tehnologija invertera s niskom temperaturnom, osigurava grijanje na ekstremnoj vanjskoj temperaturi, što Vam daje osjećaj topline i u hladnoj zimi.

HLAĐENJE +50°C

Midea visokoučinkovita quattro inverterska tehnologija hlađenja, povezana s tehnologijom rashladnog zračenja, može se nositi s ekstremno visokim temperaturama, što vam omogućuje da se osjećate ugodno kroz cijelo ljeto.

iECO

Klima uređaj opremljen je iECO tehnologijom za uštedu energije, koja je savršeno sinergizirana s visoko učinkovitim sustavom pretvorbe frekvencije. Možete se upustiti u udobnu hladnoću dok klima uređaj značajno smanjuje potrošnju energije tijekom 8 sati.

NEPREKIDNO ODRŽAVANJE FREKVENCIJE

Neprekidno podešavanje frekvencije na kompresoru i motorima, kako bi se održala stabilna i stalna sobna temperatura. Poboljšajte svoju udobnost i uštedite energiju.

DOSTUPNI MODELI S QUATTRO TEHNOLOGIJOM 

Ultimate Comfort

Midea klima uređaj Ultimate Comfort

Mission II

Midea klima uređaj Mission

Midea AirMagic

3 inovativna sustava iz MIDEA za savršeno čist zrak.

Inovativna Air Magic tehnologija učinkovito eliminira bakterije, viruse, mikrobe, prašinu i druge štetne tvari te osvježava zrak.

Dvostruki filtracijski sustav temeljito uništava štetne tvari, dajući vam tako svjež i čist zrak.

Eliminiraju se bakterije, gljivice, virusi i drugi štetni organizmi prašina, pelud i drugi alergeni.

Samočišćenjem se automatski čisti izmjenjivač unutarnje jedinice nakon zaustavljanja klima uređaja i to tako da se ventilator unutarnje jedinice vrti još nekoliko min. unatrag čime se uklanjaju kondenzirana voda i bakterije iz uređaja.

DOSTUPNI MODELI S AIRMAGIC

Ultimate Comfort

Midea klima uređaj Ultimate Comfort

DIAMOND KUĆIŠTE U OBLIKU DIJAMANTA

Dizajneri u Midea nisu zaboravili na vanjsku jedinicu klima uređaja, što je sama po sebi rijetkost u razvoju klimatskih tehnologija. Vanjska jedinica je mnogo elegantnija od svoje konkurencije, ima oblik poput dijamanta, a usredotočenost na detalje govori o visokoj razini proizvodnje i pomno osmišljenom konceptu dizajna.

OSTALE PREDNOSTI DAIMOND KUĆIŠTA

T-oblik gornjeg poklopca

Arhimedov vijčani izlaz za zrak

Dugotrajno kućište

Bionic ventilator za tihi rad

DOSTUPNI MODELI S DIAMOND KUĆIŠTEM

Ultimate Comfort

Midea klima uređaj Ultimate Comfort

Mission II

Midea klima uređaj Mission


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *