korel klma uređaj

Korel klima uređaji

Već dugi niz godina prisutni su na tržištu i svojom kvalitetom i pouzdanošću privukli su pozornost mnogih kupaca. Široka ponuda različitih modela Korel klima uređaja, moderan dizajn i pristupačna cijena zadovoljit će potrebe svakog kupca.

Uz standardne split klima uređaje KOREL brend nudi i multi split uređaje, mobilne uređaje, odvlaživače, te CAC komercijalne uređaje modernog dizajna i vrhunskih karakteristika!

Cijena

Povoljna cijena jedan je od glavnih aduta ovih uređaja, a da pri tom ne dolazi do smanjenja kvalitete uređaja…

Ušteda

Opremljenost modernom inverter tehnologijom znači uštedu i do 40 posto energije u odnosu na neinverterske modele…

Kvaliteta

Kvaliteta, pouzdanost i dugovječnost na najvišem stupnju privukli su pažnju kod mnogih kupaca…

Tehnologija

Inverterska tehnologija je tehnologija nove generacije, kod koje se brzina kompresora prilagođava potrebama…

Ekologija

Kao rashladno sredstvo koriste se ekološki plinovi, fluorougljikovodici HFC, koji ne sadrže klor, nisu zapaljivi i nisu otrovni…

Jamstvo

Jamstvo na klima uređaje je 2 godine, što jamči sigurnost i zadovoljstvo kod svih naših kupaca…

INVERTER TEHNOLOGIJA

Inverterska tehnologija je tehnologija nove generacije, kod koje se brzina kompresora prilagođava potrebama, odnosno, u početku hlađenja radi snagom i do 140 posto, a kako se približava željenoj temperaturi, smanjuje snagu. Time se uštedi i do 40 posto energije u odnosu na neinverterske modele. Osim toga, mnogo su tiše i ugodnije u prostoru jer daju ujednačeniju temeperaturu, bez velikih amplituda. Dodatna prednost invertera jest u tome što se njima može i grijati i kada su vanjske temperature niže, neke podnose i do -15 stupnjeva Celzija.

*Svi KOREL klima uređaji opremljeni su najnovijom inverter tehnologijom.

Freon R32 ECO

R32 ECO rashladno sredstvo s 68% nižim potencijalom globalnog zagrijavanja je tu da značajno poboljša rad klima uređaja i drastično doprinese zaštiti globalnog zagrijavanja. Ne utječe negativno na ozonski omotač, doprinosi smanjenju učinka globalnog zagrijavanja ugradnjom manjih količina topline (GWP = 675) i može se lako ponovo upotrijebiti i reciklirati.

*Svi KOREL klima uređaji koriste freon R32 ECO.

WiFi pametno upravljanje

Klima uređaj podesite lako gdje god se nalazili putem pametnog telefona ili tableta. Besplatno preuzmite aplikaciju Google Play & App Store-a i ostvarite optimalne uvjete uz velike uštede energije.

*Svi split KOREL klima uređaji imaju wi-fi uređaj ili su wi-fi pripremljeni.

Energetska učinkovitost A++

Svi novi modeli KOREL klima uređaja, od rezidencijalnih do komercijalnih, najviše su energetske klase i prate odredbe o energetskoj klasifikaciji u EU.

*Svi split KOREL klima uređaji imaju A++ energetski učin.

Super otporno kućište

Novi dizajn kućišta KOREL klima uređaja učinkovito hlade kompletnu vanjsku jedinicu kako bi znatno poboljšali performanse i stabilnost vanjske jedinice pri visokim zahtjevima okoline. Ovakav dizajn povećava kvalitetu, stabilnost, dugotrajnost i mirniji rad vanjske jedinice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *